Euphony: Poetry Installation

Euphony is a conceptual space designed for the old wing of the Providence Public Library. We invaded the classically structured interior with contrasting black and white walls on oblique angles to present an engaging poetry reading experience on multiple levels. The poetry is set in a way that is intruiging to the viewer and expressive of the poems personality.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s